Followers

Pages

There was an error in this gadget

Monday, February 23, 2009

Happy Birthday Ain...




Birthday Ain ni disambut masa hari sabtu jam 12.00 pagi kot (28.2.2009)..so maknanya hari jadi dia hari Ahad...cenggitu kerr??ermm abaikan..hehehe..Masa sambut hari jadi ni kita baru jer balik daripada Sekolah Engku Husin..pastu baru habis juga daripada main hujan..hehehe yang tajuk "aku, petir dan bus stop burhan"..sapa baca dia tahu laa kot...malam tu plak nak sambut besday Ain...hehehe seronok gak sambut kat Gearbox..




Dari kiri..Lina, Ain (empunya badan yang menyambut besday), Semestinya saya sendiri (fiza),Ida dan Nadia..



Barisan lelaki takderr kot..sebab Afiq lupa nak ambik kot..hehehe..


En.Afiq and his secret


lepas habis potong kek tetiba Ain nak tahu tentang pasangan masing-masing..so kat sini aku dan Nadia selamat sebab kami sememangnya tiada kontroversi..(Jangan jeles)..Tapi sebenarnya Ain ni nak korek rahsia Afiq kot..huhuhu...aku sendiri tak tahu apa rahsia sebenar Afiq ni..Mereka membincangkan isu yang sedang hangat..hehehe hangat-hangat tahi ayam jerr kot..Aku yang tak tahu hanya buat-buat tak tahu jerr laa..hahaa...Tapi yang penting rahsia ni menyebabkan afiq jadi seakan blur dengan soalan yang sentiasa diajukan..macam kene blame jerr...(Kesian plak ngan dia..) Bagi aku rahsia ada yang boleh dikongsi dan ada yang sukar untuk dikongsi bersama...apa-apa pun yang penting semestinya pandai bawa diri dalam hidup diorang..betul..betul..betul..


Ini antara yang hadir masa Harijadi Ain..barisan lelaki takyah laa nak diperkenalkan..masing-masing dah ada..hehehe jangan marah kalau baca...ooppss silap ada yang sedang single kat sini...hehehe..

So ini lah sedikit sebanyak yang dapat diceritakan masa "hari kejadian"..yang nak sambut harijadi Ain..tapi yang blur Afiq..hahaha..Well harap Ain sentiasa dengan "ain"..apa maknanya???sendiri cari...hahaha



Wassalam


7 comments:

MeaBerry said...

waaa best nye. just nak bgtau bday aku 30 ogos. dah tu je


hahahaha paham2 lah ye

hafizah said...

hehehe paham laa kot...nanti time hari jadi kita bg gula-gula lollypop..ikhlas dari aku...

MeaBerry said...

takpe. i trime aje. k nanti i tuntut ye~~

Anonymous said...

Hey I'd love to thank you for such a terrific quality forum!
Was thinking this would be a nice way to make my first post!

Sincerely,
Sage Brand
if you're ever bored check out my site!
[url=http://www.partyopedia.com/articles/superman-party-supplies.html]superman Party Supplies[/url].

Anonymous said...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שלווה, [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] מרווחים, אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנו מספקים שירותי אירוח מגוונים גם ישנו במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר מוגשות ישירות לחדרכם.

לפרטים נא גשו לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

Anonymous said...

Hello. My wife and I bought our house about 6 months ago. It was a foreclosure and we were able to get a great deal on it. We also took advantage of the 8K tax credit so that definitely helped. We did an extensive remodeling job and now I want to refinance to cut the term to a 20 or 15 year loan. Does anyone know any good sites for mortgage information? Thanks!

Mike

Anonymous said...

[b]Supreme Search Engine[/b]

[i]A powerful new search engine on the Net! Find information and websites on the Internet. [/i]

[url=http://www.supremesearch.net]Supreme Search Engine[/url]

[url=http://www.supremesearch.net][img]http://www.supremesearch3000.bravehost.com/Mini.jpg[/img][/url]

My ShoutOut

Template by:
Free Blog Templates