Followers

Pages

There was an error in this gadget

Saturday, February 7, 2009

About me...

Nama: Nak nama panjang ke..nama pendek..Nama pertengahan laa..Noor Hafizah
Umur: Segan laa nak cakap..21 tahun
Tempat tinggal: Kat bumi spesifik kat rumah..didalam sebuah kampung diberi nama kampung
Kanchong Darat
Status: HEhehe kalo dah baca blog pasal kita tentu tahu..
Tarikh lahir: 30.07.1988
Feveret movie : Yang ada aksi dan mencabar..citer2 inggeris..bukan tak nak support our local
sbb tak best nak wat camnerr...asik jiwang karat jerr..
Feveret food: Semua yang halal Selain anjing dan babi serta keturunannya.
feveret drink: Susu n tea ais
Hobi: Banyak sampai tak tersenarai
Saiz kasut: 5 kot..
Saiz seluar: Tak pesti..huhuhu
Wana feveret: Putih, Oren, n hijau tua
Belajar kat ner: Skang kat UKM insyaAllah ada rezeki 2010-2011 aku bergelar graduan.
Amik kos apa: Kos Islamic studies Modul komunikasi
Cita2: Panjnag kisah nya..alkisah bermula apabila pilihan pertama aku untuk
mengambil jurusan undang2 di UIA tak tercapai. Pilihan kedua aku nak jadi
pakar Ekonomi di
UIA pun tak tercapai. Ini rasanya pilihan yang takderr dalam senarai pilihan.
Pilihan ke enam kot

0 comments:

My ShoutOut

Template by:
Free Blog Templates