Followers

Pages

There was an error in this gadget

Friday, February 13, 2009

Field Work majalah remix (Rabu 11.2.09)

Dari kiri: Kak eja, kak Izzatul, Editor Remix Kak Asyikin, Cax, aku (fiza 09).


Ini gambar yang kami ambil semasa kami mambuat field work kat Syarikat Utusan di Bandar Baru Bangi. Kak asyikin agak sempoi bila kami bertanya tentang unsur dakwah yang ada dalam majalah remix, Tapi ulasan yang diberikan agak tak kena pada jawapan yang kami kehendaki. Tapi yang penting kami dapat siapkan laporan yang bakal dibentangkan pada rabu hadapan iaitu 18.2.009. Kami bertanyakan pelbagai soalan yang menarik untuk dikupas.. tentang akta, konsep, penambahan ruangan tentang Islam dan sebagainya. Kira kami dah macam wartawan profesional. Lagi-lagi cak laa..nasib baik dia banyak bertanya kalau tak interview dah jadi mesyuarat PMFPI lak..hahaha



Tak yah laa nak perkenal kan lagi kan...Cuma yang nak diperkenalkan adalah yang tengah tue.. itu merupakan Editor majalah al-Islam. Kalo kami tahu ada gak editor majalah al-Islam kami cuma wat temujanji dengan dia jer laa..sebab dia ada kaitan dengan field work kami dari jabatan dakwah. Kemungkinan besar segala persoalan kami tentang dakwah dalam media cetak ni lebih mendapat input yang besar dari beliau..tapi kami dah wat temujanji dgn Kak Asyikin. .tapi overall kami semua puas hati. Di sini semua pekerjanya sporting..last sekali kami bergambar dan kami diberikan majalah remix dua keluaran yang bakal datang..untungnya...hahaha kepada yang kat luar tu tak yah laa jeles..kalo nak pinjam cakap laaa kami akan kenakan kadar faedah yang berpatutan...hahaha

0 comments:

My ShoutOut

Template by:
Free Blog Templates