Followers

Pages

There was an error in this gadget

Wednesday, April 1, 2009

Dinner Pesta Konvo ke-36...




Sebelah petang aku diberi ujian sebelah malam aku menerima nikmat..hehehe..tu yang boleh diungkapkan..apa2 pun ia disambut agak meriah..tapi antara sedar dan tidak aku bergelumang dosa..Astaghfirullah..bukan mereka yang menyambut dinner tapi aku yang terlalu naif sampai tak sedar apa yang aku buat..gara2 nak kenakan tema baju dengan elegent..inilah akibatnya..so taknak panjang..apa pun ni yang boleh aku kongi bersama sahabat..
Yang kiri tu Chan..huhuhu sangat bagi komitmen walau bz mana pun dia..yang kanan tu dari sekretariat teknikal..tak tau nak koment apa..cuma malam tu dia comeii..hehehe

Ini antara sekretariat Kebudayaan dan Kesenian pesta Konvo ke 36..
Yang ni plak kaum india yang sangat laa elegent walaupun ada yang lari tema...hehehe..



Antara lauk pauk yang menjadi hidangan pada malam tue..

hehehe...semua owang kenal siapa kat sebelah nie..ni laa pemantau kita masa pesta dulu...hehehe owang yang paling sabaq menahan kerenah sekretariat kebudayaan n kesenian..skang dah bukan pemantau..skang ni President PMUKM..aku masih berhutang dengan dia nie..hehehe..

Ini laa antara jenis pakaian elegent yang menjadi tema malam tue..semua kontrol..
so itulah sedikit sebanyak yang mampu diungkapkan walaupun tgh BZ skang nie...hehehe..well apa-apa pun aku harap sangat aku tak buat kesalahan pada kali kedua..aku sangat menyesal..
Kalau masa boleh berundur aku perbetulkan semua tue...







5 comments:

Ibnu AbRaawi said...

bergelumang dengan dosa?
maksud kamu?
kamu tidak menjaga batas-batas pergaulan lelaki perempuan?~

hafizah said...

ish bukan pasal batas..huhuhu
sebenarnya ni pasal penampilan kita pada malam tue. Sebenarnya ada yang tak kene pada pakaina kita malam tue.. ish...malu sangat pada Allah coz niat pakaian tu semata2 nak tema elegent..ni laa akibatnya.. :(

pablo said...

well i saw nothing wrong with the way u dressed that nite...
or i wasn't really looking the way u dressed that nite. n_n

hafizah said...

iss kalo ikutkan hanya budak FPI boleh perasan kot..coz bagi saya budak fak yang lain dah biasa dengan dinner grand nie itu.. pendapat jer laa..ntah laa tak sedap hati bila imbas balik dinner malam tue..saya rasa pablo boleh tgk kot kecacatan pakaian kita malam tue.. :(

Ibnu AbRaawi said...

ooo
mengerti~

My ShoutOut

Template by:
Free Blog Templates