Followers

Pages

There was an error in this gadget

Wednesday, March 31, 2010

Tangan yang boleh dimakan

Assalamualaikum...

Agak lama saya mendiamkan diri tanpa apa-apa nukilan pada blog ni. Tapi hari ni saya rasa nak post sesuatu benda yang mana ia boleh menghilangkan selera buat korang yang membacanya. Sifat kreatif manusia yang kadang kala takde batas...Mungkin di luar sana ada yang tertanya-tanya apa lah rasenya daging manusia ni?? macam sedap...nak makan tangan diowang takut nanti digelar cacat so apa lagi terciptalah tangan untuk dimakan.....


Kalau anda rasa anda pencinta barangan eksotik, sila baca artikel ini lagi sebab ada lagi gambar daging tangan @ meathand untuk tatapan anda. Kami tak bertanggungjawap sekiranya anda muntah secara tiba-tiba. P.S: Kalau tengok elok-elok, korang akan perasan ada bawang kat tangan dia. Weeeee ~~


Apa pendapat korang kalo pergi ke restoran ni lalu dia menghidangkan makanan sedemikian rupa??

Paling tidak kita akan fikir yang kita sedang menjamah tangan kita sendiri...Walaupun penggunaan bahan dia bukan menggunakan daging tangan manusia yang sebenar tapi bentuk tangan itu menyebabkan kita hilang selera







Kreatif (ke tak ada kerja) sungguh pencipta makanan “daging tangan” nie. Kat Malaysia nie ada begedil jer (betul ke eja camtue). Cuba korang bayangkan tetiba kat food court ada jual daging tangan macam nie. Mahu hilang selera nak makan tengah hari. Geli gile nie.

0 comments:

My ShoutOut

Template by:
Free Blog Templates