Followers

Pages

There was an error in this gadget

Tuesday, July 21, 2009

Stress dengan Laptop

Hari ini sangat stress. Taktahu kenapa laptop banyak sangat problem. Dah rujuk pada Abg Man dia suruh format dua minggu lepas tu tak samapi dua minggu hantar lagi pekerjanya pula suruh format lagi. Aku cuba call abg Man. Hari ini dia kata windows berat so kene tambah ram. Aku tambah 2GB dengan harga RM 90. Aku balik dan sampai di bilik jer aku try buka laptop ni.. Alangkah terkejutnya bila aku mendapati laptop aku takde microsoft. So apa yang aku nak wat bila laptop ada tapi takde microsoft? Pening aku bertambah. Aku mohon sangat diberikan kekuatan dan kesabaran untuk aku hadapi dugaan ini.

0 comments:

My ShoutOut

Template by:
Free Blog Templates